Miksi Amphion?

Enemmän musiikkia

Vuodesta 1998 Amphion on suunnitellut ja valmistanut kaiuttimia, jotka mahdollistavat puhtaasta ja luonnollisesta äänestä nauttimisen kotiolosuhteissa - ilman kohtuuttomia esteettisiä tai taloudellisia uhrauksia.

 

3-in-1

Asiakashyödyn maksimoimiseksi Amphion tarjoaa "kolme kaiutinta yhdessä" eli 3-in-1. Huippuluokan akustinen suunnittelu mahdollistaa:

  • Täydellisen lähikenttämonitorimaisen tarkkuuden tietokoneella tai studiossa.

  • Laajan ja tasaisen kuuntelualueen, jotta isompikin ystäväjoukko tai perhe kokee yhteläisen musiikki- tai elokuvaelämyksen.

  • Tasaisesti koko huoneiston täyttävän äänen, joka  tekee taustamusiikin - tai radion kuuntelusta selkeää ja nautinnollista sekä mahdollistaa kodin tunnelman luomisen äänimaailman kautta.

Kotimaassa avainlippu merkinnällä palkitun, huolella käsintehdyn Amphion kaiuttimen käyttöikä on jopa kymmeniä vuosia. Kaiuttimellasi on edessään monta eri "elämää", joita et vielä edes osaa kuvitella.

Amphion - jotta nauttisit kaiuttimistasi aina, miten tahansa niitä käytätkin.

Jokaisen kodin äänimaailman pitäisi olla puhdas ja luonnollinen. Jotta tämä olisi mahdollista kaiuttimien tulee sulautua kodin sisustukseen.

Amphion tekee kaikkensa tavoitteen saavuttamiseksi - kaiken paitsi suostuu äänenlaadullisiin kompromisseihin.

 
 

Hiljaa hyvä tulee 
-puhdas ääni rauhoittaa

Arjen kiireet jättävät aikaa itselle usein vain iltaisin. Puhdas ja luonnollinen ääni rauhoittaa kun väsymys ja stressi painavat.

Amphionin äänen luonnollisuus ja puheäänen selkeys säilyvät muuttumattomina alhaisillakin kuunteluvoimakkuuksilla. Tämä tuo lisäarvoa eirtyisesti ilta-aikaan tapahtuvaan elokuvien katseluun tai musiikin kuunteluun. 

Sisusta äänellä

why-amphion-pic1.png

Äänimaailma vaikuttaa olennaisesti kodin viihtyvyyteen. Täydellisen kodin tulee kuulostaa yhtä kauniilta kuin se näyttää.

Puhtaan äänen tuottama nautinto on tarkoitettu kaikille ja sen tulisi olla osa jokapäiväistä elämää. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee kaiuttimien sulautua kodin sisustukseen.

Amphionin tuottama laaja ja tasainen äänikenttä täyttää koko asunnon, myös hiljaisella voimakkuudella soitettaessa. Tämä mahdollistaa kodin tunnelman luomisen mielialojesi mukaaan.

Helposti ja yksinkertaisesti.

Ihmisääni - elämyksien instrumentti


Kuuntele ihmisääntä, kun valitset kaiuttimia. Sillä tiedäthän miltä sen pitäisi kuulostaa.


Amphion täydellinen elementtien integroituminen ja luonnonmukainen eri taajuusaluiden suhde luovat:

  • Puhtaan keskialueen ja selkeän puheäänen
  • Selkeyden myös äärimmäisen alhaisilla kuunteluvoimakkuuksilla
  • Luonnollisen kuuloisen ja puhtaan äänirekisterin

Ihmisäänen kuuleminen Amphion kaiuttimien kautta, on kuin musiikkia korvillesi.

Muistathan, että Amphionin edut tulevat selkeästi esiin myös äänikirjoilla. Selkeä puheääni helpottaa myös oppimista tai voi olennaisesti parantaa seniorisukupolvien elämänlaatua.

3D for your Ear - Teräväpiirtoa äänikuvaan

why-amphion-pic8.png

Amphionin ylivertainen äänikuva saadaan aikaiseksi käyttämällä suuntain/diskantti yhdistelmää alueella, jossa ihmiskorva on tarkimmillaan. Transienttinopeus ja matalat säröarvot saavat aikaan ilmavan ja mukaansa tempaavan äänen.


Käsinkosketeltavan tarkka kolmiulotteinen äänikuva auttaa sinua “näkemään” mielimuusikkosi lavalla, tai nauttimaan ilman keskikaiutinta elokuvien tarkasti oikein paikantuvasta dialogista.
Amphionin äänellinen 3D vie sinut syvemmälle tapahtumien keskipisteeseen, nautitpa sitten musiikista, elokuvasta tai peleistä.

Täydellinen elementtien
yhteensovitus

Kaiutinsuunnittelun suurin haaste on saada elementit integroitumaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Amphionin johtava suuntainteknologia yhdistää korkeaäänielementin keskialueeseen laajalla taajuusaluella. Tuloksena on luonnollisempi yhtenäisempi ääni.


Suuntaimen käyttö parentaa myös kaiuttimien aikakäyttäytymistä. Ihmisen aistit ovat äärimmäisen herkkiä äänen aikakäyttäytymisen suhteen eikä emotionaalista reaktiota synny jos elementtien välinen aikakäyttäytyminen ei ole koherentti.

Sisustusystävällinen sijoitettavuus

why-amphion-pic7.png

Huoneakustiikka vaikuttaa merkittävästi siihen miltä huone tuntuu ja kuullostaa. Amphionin U/D/D teknologia vähentää olennaisesti huoneakustiikan vaikutusta lopulliseen ääneen. U/D/D teknologian ansiosta kaiuttimen suuntaavuus on tasaisempi laajalla taajuusalueella, joten lopputulos ei ole niin huoneakustiikasta riippuvainen.


U/D/D teknologian ansiosta kaiutin toimii paremmin myös normaaleissa huonesijoituksissa lähellä seiniä, hyllyjä tai tasoja. Amphion akustinen erikoisosaaminen sallii hyvästä äänestä, ja sen eduista, nauttimisen ilman akustiikkaan tai sijoitteluun liittyviä erikoisjärjestelyjä.

Kokonaisuudet
TV:lle ja
tietokoneelle

Amphionin kokonaisvaltainen ääniosaaminen mahdollistaa huippuluokan kokonaisuuksien rakentamisen. Tulevaisuuden mediasisältö saapuu kotiimme laajakaistan välityksellä joko tietokoneen tai TVn välityksellä. Amphion rakentaa tulevaisuuden äänentoistojärjestelmiä jo tänään.

Unohda laitteet ja nauti puhtaasta luonnollisesta äänestä!