Argon3S

Miksi musiikkinautintoon tarkoitettujen kotikaiuttimien pitäisi toistaa ääntä eri tavoin kuin niiden kaiuttimien, joita musiikin tekemiseen käytetään? Loppupeleissä kyse on kuitenkin sen kuulemisesta, mitä artisti halusi sinun kuulevan musiikkia tehdessään; puhdasta musiikkia juuri sellaisena kuin se on luotu, ilman värittyneisyyttä ja liioittelua. Emmehän koskaan ihastele maalauksiakaan vaaleanpunasävyisten lasien läpi, miksi tekisimme niin kuunnellessamme musiikkia?

Lisätietoja

Argon3S-kaiuttimien avulla tuomme kotiympäristöön saman teknologian, jonka avulla äänisuunnittelijat ja artistit ”näkevät” syvemmälle omaan musiikkiinsa. Nyt studiomonitorien teknologia on niiden musiikin ystävien ulottuvilla, jotka haluavat kuulla lempimusiikkinsa juuri niin kuin artisti sen tarkoitti. 

Amphion 3S-hyllykaiuttimet tarjoavat audiofiileille ennenkuulumattoman paljon luonnollisuutta, musikaalisuutta, todellisen tuntuista äänikuvaa, tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta. Näitä ammattilaiset äänitys- ja masterointistudioissa hyödyntävät päivittäin loihtiakseen taianomaisia musiikkikokemuksia ihmisille ympäri maailman.

Amphionille tyypillisen alhaisen 1600 Hz -jakotaajuuden ansiosta Argon3S-kaiuttimien korkean resoluution diskantti pelaa vaivatta yhteen kevyen, jämäkän ja nopean alumiinisen bassoelementin kanssa. Alhainen jakotaajuus ja tarkasti valitut elementtien sijoittelut muodostavat äänilähteen, joka pitää äänen koossa toistaen sen saumattomasti kaikilla taajuuksilla.

Hallittu suuntaavuus takaa sen, että Argon3S -kaiuttimet toimivat hyvin huoneesta riippumatta ja tarjoavat laajan, jopa huoneenlaajuisen optimaalisen kuuntelualueen, jolloin tasalaatuinen kuuntelunautinto on taattu huoneen koko alalla. Passiiviradiaattorin ansiosta kaiuttimien sijoitus lähelle seinää on mahdollista ja se eliminoikin täten refleksiputkia käyttävien kaiuttimien ongelmat basson pysyessä hallittuna ja sointuisana, keskialueen soidessa uskomattoman puhtaana ja luonnollisena.

Innovatiivisen akustisen suunnittelutyön lisäksi Argon3S-kaiuttimissa käytetään hopeapäällysteistä, puhtaasta kuparista valmistettua sisäjohdotusta ja Argento Audion liittimiä, joiden ansiosta signaali liikkuu virheettömästi. 

Kokeile Argon 3S-hyllykaiuttimia ja varaudu upeaan kuunteluelämykseen, jonka aikana löydät uusia yksityiskohtia ja vivahteita jopa niistä suosikkikappaleistasi, jotka luulit jo läpikotaisin tuntevasi.

Vain musiikkia. Ei sen enempää, eikä yhtään vähempää. 

icon-uddtech.png

U/D/D tarkoittaa vakiosuuntaavuutta. Kaiuttimien akustinen toteutus minimoi kuunteluhuoneen haitallisten seinä- ja kattoheijastusten vaikutuksen ääneen. Hallitun suuntaavuuden avulla saadaan täytettyä tila puhtaalla äänellä sekä erittäin laaja kuuntelualue. Tuloksena on huipputarkka kolmiulotteinen stereoäänikuva, joka saa musikin soimaan ja elokuvat elämään.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate: 2-tie, passiivinen radiaattori
Diskanttielementti: 1" titaani
Keski- /bassoelementti: 6,5" alumiini
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 87 dB
Taajuusvaste: 30 - 25.000 Hz +/- 6dB
Vahvistinsuositus: 20 - 150 W
Mitat (k x l x s): 380 x 191 x 305 mm
Paino: 12 kg
Kotelon värit: musta, valkoinen ja kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä
 
 
 

Arvostelut & Palkinnot

Tulossa.

 
 

Galleria