Argon7LS  Uutta!

Argon7LS-lattiakaiutin on uusi johtotähti Amphionin Argonin high-end audiokaiuttimien perheeseen. Tulokasmalli korvaa Argon7L-mallin, ja mukana matkassa jatkaa Argon3S- ja Argon3LS-malleista tuttu passiiviradiaattori. 

Passiiviradiaattori eliminoi refleksiputkia käyttävien kaiuttimien tutut ongelmat, joissa haluttua signaalia seuraa aina ei-toivottu bassohäntä. Uusi Argon7LS-malli luo luonnollisemman energiansiirron, tarjoten kuuntelijalle mahdollisuuden entistä paremmin kokea fyysistä yhteyttä musiikkiin, jopa alhaisilla kuunteluvoimakkuuksilla. 

 

 

 

 

Lisätietoja

Muiden Amphionien kaiutinmallien tapaan Argon7LS käyttää Amphionille tuttua jakosuodattimen suunnittelua. Jakotaajuus on asetettu 1600 hertsiin, jolla se sijoittuu ihmisen kaikkein herkimmän kuuntelualueen ulkopuolelle. Tämä mahdollistaa diskantin käytön alueella, jolla kuulo toimii kaikista terävimmillään. Tällä tavoin kaiuttimet toimivat äänilähteenä ratkaisten ne ongelmat, joita yleensä koetaan mm. koaksaalielementtejä käyttävissä malleissa, joissa diskantti on asetettu liikkuvaan ”äänisuuntaimeen” eli bassoelementtiin. Amphionin erityisellä tavalla suunniteltu äänisuuntain saa aikaan tasaisen äänikentän, luoden sinulle huoneenlaajuisen optimaalisen kuuntelualueen.

Amphionin akustinen suunnittelu ja jakosuodattimen uniikki toteutustapa ovat yhdessä todistaneet arvonsa ympäri maailman hienoimmissa äänitys-, miksaus-, masterointi- ja jälkituotantotiloissa. Argon7LS-kaiutinmallissa on käytetty vastaavaa teknologiaa, tällä kertaa tuoden se hienostuneesti kotikäyttöön, mikä tekeekin siitä täydellisen vaihtoehdon heille, jotka tahtovat kokea äänilevynsä niin kuin tuottaja ja artisti sen tarkoittivat

icon-uddtech.png

U/D/D tarkoittaa vakiosuuntaavuutta. Kaiuttimien akustinen toteutus minimoi kuunteluhuoneen haitallisten seinä- ja kattoheijastusten vaikutuksen ääneen. Hallitun suuntaavuuden avulla saadaan täytettyä tila puhtaalla äänellä sekä erittäin laaja kuuntelualue. Tuloksena on huipputarkka kolmiulotteinen stereoäänikuva, joka saa musikin soimaan ja elokuvat elämään.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate: 2-tie, passiiviset radiaattorit
Diskanttielementti: 1" titaani
Keski- / bassoelementti: 2 x 6,5" aluminiini
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 4 Ω
Herkkyys: 91 dB
Taajuusvaste: 28 - 30 000 Hz +/- 3dB
Vahvistinsuositus: 15 - 150 W
Mitat (h x w x d): 1160 x 191 x 305 mm
Paino: 30 kg
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä
 
 
 

Arvostelut

Tulossa pian.

 

Galleria