Helium510

"Äänentoisto on varsin neutraali. Siinä yhdistyvät miellyttävällä tavalla erottelu ja hillitty sivistyneisyys."

MB-HIFI_toimituksen_valinta_100x.jpg

 

Luokkaansa laadukkaampi

 

Oletko audiofiili, joka etsii budjettiluokan kaiutinta ensimmäiseen hifi-kokonaisuuteen? Vai haluatko korkealaatuisen Suomessa käsintehdyn Avainlippu-merkillä sertifioidun tuotteen, joka toimii luotettavasti ja tuo iloa vuosiksi eteenpäin? Helium510 on äärimmäisen monipuolinen kaiutin - se toimii hienosti niin tietokoneen, TV:n kuin perinteisenkin hifilaitteiston kumppanina.

 

Kaikki Helium 510:stä

Värivaihtoehdot

  • prod-finish-white.png
  • prod-finish-white.png
  • prod-finish-black.png
  • prod-finish-woodwalnut.png

Lisätietoja

Helium510 on erittäin monipuolinen kaiutin. Se toimii erinlaisissa kokonaisuuksissa sekä erilaisilla äänilähteillä. Elokuvat, musiikki, pelit... päätä itse.

Helium mallisarjaa tehdessä huomioitiin erityisesti niiden laadukas äänenlaatu myös heikkolaatuisilla vahvistimilla tai ääniformaateilla. Ääni pyrittiin pitämään sallivana, jolloin kuuntelumukavuus säilyy äänilähteen laadusta riippumatta.

Hallitun suuntaavuuden vuoksi, Helium510 kaiutin toimii myös hankalasti sijoitettavissa tiloissa, missä tavallinen hallitsematon kaiutin ajautuu ongelmiin. Hyvinä esimerkkinä sijoittelusta ovat kirjahylly tai tv-taso. Hallittu suuntaavuus säilyttää äänenlaadun tasapainoisena sekä yhtäläisenä.

Puhdas, yhtäläinen ja kolmiulotteinen ääni, tekevät Helium510 kaiuttimesta erinomaisen kumppanin television yhteyteen. Suuntaimen avulla ei vain hallita ääntä, mutta myös luodaan tasapainoinen ja laaja kuuntelualue, josta voit nauttia myös liikkuessasi kotonasi.

Helium510 kaiutinta on saatavissa useissa eri väreissä sekä suojaverkot ovat valittavissa sisustukseen sopiviksi.

 

icon-uddtech.png

U/D/D tarkoittaa vakiosuuntaavuutta. Kaiuttimien akustinen toteutus minimoi kuunteluhuoneen haitallisten seinä- ja kattoheijastusten vaikutuksen ääneen. Hallitun suuntaavuuden avulla saadaan täytettyä tila puhtaalla äänellä sekä erittäin laaja kuuntelualue. Tuloksena on huipputarkka kolmiulotteinen stereoäänikuva, joka saa musikin soimaan ja elokuvat elämään.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskanttielementti: 1" titaani
Keski- / bassoelementti: 5,25" paperi
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 86 dB
Taajuusvaste: 47 - 30 000 Hz
Vahvistinsuositus: 20 - 100 W
Mitat (h x w x d): 316 x 160 x 265 mm
Paino: 7 Kg
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä


 
 
 

Arvostelut & Palkinnot

 

“... an unprecedented degree of upper midrange/ treble refinement ...”

“... this speaker’s resolution and linearity exceed what’s common in this price class...”

“I simply wonder whether the average €900/pr speaker punter will recognize -- and fully appreciate -- just what this Amphion offers...”

Srajan Ebaen, www.6moons.com

Lue koko arvostelu.

MB-HIFI_toimituksen_valinta_57x44.jpg

"Diskantti on poikkeuksellisen onnistunut yhdistelmä tarkkuutta, sävyjä ja sivistyneisyyttä. Äänikuva on erinomaisen vakaa ja rauhallinen. Tervettä dynamiikkaa ja vakautta riittää, eli kaikenlainen musiikki soi kontrolloidusti, mutta silti mukavan pakottomasti."

Mikael Nedeström, Mikrobitti Hifi

"Kokonaisuutena ja erityisesti keskialueen osalta onnistunut ääni: elämän- ja musiikinmyönteinen sointimaailma palvelee monenlaista musiikkia mukana hengittäen ja rytmikkäästi potkien."

Kari Nevalainen, Mikrobitti Hifi

 

Helium510 on Mikrobitti Hifi - julkaisun testivoittaja täysillä pisteillä sekä parhaalla hinta-laatusuhteella. Testissä kehuttiin Helium510 - kaiuttimen onnistunutta huoneensovitusta sekä neutraalia toistoa. Kaiutin oli myös ääneltään testin neutraalein eli vääristymättömin.

Lue koko testi numerosta 1/2011.

 

Galleria