Helium520

"This is a truly exceptional and clever speaker, offering a rare combination of warmth, neutrality, coherence and fine imaging."

Paul Messenger, Hifi Choice

 

Helium520 on tyylikäs ja mukaansa tempaava kaiutin. Se soveltuu erityisesti niille, jotka pitävät avoimesta ja kolmiulotteisesta, mutta hiukan lämminsävyisestä äänestä. Uuden innovatiivisen kotelorakenteen vuoksi ääni on puhdas ja luonnollinen, mutta silti dynaaminen eikä aiheuta kuunteluväsymystä silloinkaan, kun äänilähde ei ole täydellinen.

Helium520 tarjoaa todellista vastinetta rahoille. 

product-certificate-1.png

Kaikki Helium 520:stä

Värivaihtoehdot

  • prod-finish-white.png
  • prod-finish-white.png
  • prod-finish-black.png
  • prod-finish-woodwalnut.png

Lisätietoja

Helium520 tarjoaa todellista vastinetta rahoille. Helium soveltuu erinomaisesti niille, jotka pitävät avoimesta, kolmiulotteisesta ja neutraalista, mutta hiukan lämminsävyisestä äänestä. 

Uuden innovatiivisen kotelorakenteen vuoksi, ääni on erittäin puhdas, mutta samalla löydät dynamiikkaa, jota et osannut odottaa ensi-silmäyksellä. Todellinen susi lampaan vaatteissa.

Siro ja elegantti Helium520 on helppo sijoittaa ihanteelliseen paikkaan - akustisesti ja esteettisesti. Helium520 on erinomainen kaiutin esimerkiksi elokuville. Äänessä on tukevuutta etkä todennäköisesti tarvitse erillistä subwooferia. Ääni on aina tasapainoinen vaikka kuuntelisit hyvin hiljaisella äänenvoimakkuudella.

Helium520 on saatavissa useilla eri pintakäsittelyvaihtoehdoilla. Lisäksi suojaverkkojen värit ovat valittavissa sisustukseen sopiviksi.

icon-uddtech.png

U/D/D tarkoittaa vakiosuuntaavuutta. Kaiuttimien akustinen toteutus minimoi kuunteluhuoneen haitallisten seinä- ja kattoheijastusten vaikutuksen ääneen. Hallitun suuntaavuuden avulla saadaan täytettyä tila puhtaalla äänellä sekä erittäin laaja kuuntelualue. Tuloksena on huipputarkka kolmiulotteinen stereoäänikuva, joka saa musikin soimaan ja elokuvat elämään.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskantti: 1" titaani
Keski - / bassoelementti: 2 x 5,25" paperi
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 4 ohm
Herkkyys: 90 dB
Taajuusvaste: 40 - 30 000 Hz
Vahvistinsuositus: 10 - 150 W
Mitat (h x w x d): 1040 x 160 x 215 mm
Paino: 16 kg
Värit: musta, valkoinen ja kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä
 
 
 

Arvostelut & Palkinnot

product-certificate-1.png

"This is a truly exceptional and clever speaker, offering a rare combination of warmth, neutrality, coherence and fine imaging."

Paul Messenger, Hifi Choice

 
 

Galleria