Helium3

Ensimmäinen askel Amphion maailmaan


Helium3 on helppo askel jokaiselle puhdasta ja luonnollista ääntä haluavalle. Yksinkertaistettu, mutta laadukas ulkonäkö on helposti sovitettavissa kodin sisustukseen. Äänenlaatu on aina erinomainen, kuuntelitpa sitten klassista musiikkia tai rockia. 

 

 

Kaikki Helium³:sta

Värivaihtoehdot

  • prod-finish-white.png
  • prod-finish-white.png
  • prod-finish-black.png
  • prod-finish-wood.png
  • prod-finish-wooddark.png
  • prod-finish-woodwalnut.png

Lisätietoja

Helium3:n edeltäjä Helium2 valittiin alan raamatun, Stereophile lehden, arvostetulle Budget Component of the Year - listalle vuosina 2005 ja 2006. Kuten edeltäjänsä myös Helium3 hinta-laatu suhde on vertaansa vailla. 

Helium³ on mukautuu eri vaatimuksiin. Se on loistava etukaiutin, magneettikiinnitteisen kankaan kanssa huomaamaton vaakaan sijoitettava keskikaiutin, tai seinälle kiinnitettävä takakaiutin.

Äänen puhtauden vuoksi, moni kokeekin saavansa aivan uusia ulottuvuuksia kuuntelusta. Ääni on aina tasapainoinen - myös alhaisilla kuunteluvoimakkuuksilla. Näin ollen Helium³ on myös erinomainen kaiutin, kun haluat kuunnella musiikkia tai katsoa elokuvia iltamyöhäisellä. 

Helium3 kaiutinta on saatavissa useissa eri väreissä, sekä suojaverkkojen värit ovat valittavissa sisustukseen sopiviksi.

icon-uddtech.png

U/D/D tarkoittaa vakiosuuntaavuutta. Kaiuttimien akustinen toteutus minimoi kuunteluhuoneen haitallisten seinä- ja kattoheijastusten vaikutuksen ääneen. Hallitun suuntaavuuden avulla saadaan täytettyä tila puhtaalla äänellä sekä erittäin laaja kuuntelualue. Tuloksena on huipputarkka kolmiulotteinen stereoäänikuva, joka saa musikin soimaan ja elokuvat elämään.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskanttielementti: 1" titaani
Keski- / bassoelementti: 5,25" paperi
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 86 dB
Taajuusvaste: 47 - 30 000 Hz
Vahvistinsuositus: 20 - 100 W
Mitat (h x w x d): 316 x 160 x 265 mm
Paino: 7 Kg
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä
 
 
 
 

Galleria